April 14, 2014

Leather and Lace

Viikonloppu kului aika kiireisenä töiden ja juhlimisen merkeissä. Blogia en kerennyt päivittämään, mutta nyt pääsiäisloman alkaessa yritän postailla vähän tiuhempaan tahtiin. Tosin en ihan tällaisia postauksia sillä lähdemme Rukalle missä korkokengät vaihtuvat uggeihin ja timberlandeihin. Ajattelin kuitenkin että voisin tehdä postauksen esimerkiksi lasketteluvaatteistani ja jonkun kollaasin siitä mitä haluaisin kesäksi.

Keskiviikkona koittaa tosiaan Rukalle lähtö. Meillä on mökki siellä niin Rukalla tulee vietettyä useita lomia vuodesssa. Eikä kyllä mitään valittamista, ihanaa päästä laskettelemaan ja hiihtämään. Irtiotto arjesta ennen viimeisen jakson koetuksia.

Asussa olen yhdistellyt erilaisia pituuksia ja materiaaleja. Pidempi hame tasapainoittaa lyhyttä napapaitaa kun taas lyhyempi paita tuo hameen kauniin mallin esiin. Pitsiä ja nahkaa.Toinen täydentää toista.

Ennen ajattelin että  napapaita saa vaatteet näyttämään halvalta. Nyt olen kuitenkin huomannut että oikealla tavalla yhdistettynä myös napapaidan saa näyttämään hienostuneelta. Kaupoilla on runsaasti näitä napapaitojen ja hameiden yhdistelmiä, missä molemmat on tehty samasta materiaalista. Sellainen on ehdottomasti pakko saada kesäksi esimerkiksi kokovalkoisena tai jossain räikeässä kuosissa. Siihen korkeat korkkarit ja kesäinen päivettynyt iho.. Täydellistä.

Nyt lähden lenkille ja siitä ratsastamaan. Hauskaa maanantain jatkoa kaikille, tässä vielä asukuvat. :)IMG_6003
IMG_6006
IMG_5967
13738513045_c14208561d_b_Fotor
13738890614_d9db531520_b

Pictures by Enni Karlsten
Skirt/Andiata, Shirt/Andiata, Leatherjacket/H&M, Shoes/Zara, Bag/Zara, Sunnies/Cubus

7 comments :

 1. Siis Matsku WOU! Oot upee!
  Mäki oon ollu nyt pidemmän aikaa ihan sairaan innostunu tollasesta hame ja napapaita -yhdistelmästä! Voit tehä postauksen siitä, et mistä löytäis kivan näkösii hame ja napapaita yhdistelmii, nii helpottuis vähä ettiminen?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii kiitos:) ja joo hyvä idea teen ton! Ihan ylivoimasesti yks mun kesän lemppari trendeist ,koitan vaik kattoo jos näilt isoilt ketjuilt mitä suomes on löytyis jotain kivoi vaihtoehtoi :)!

   Delete
  2. Apuaa kuolin ehkä kolmesti, ihan täydellinen!
   T: Dankku

   Delete
  3. Dk piristit mun iltaa kivasti... :)) kiitos ihana <3

   Delete
 2. This outfit is fantastic! I really like this combination - skirt and crop top :)

  http://www.margifashion.blogspot.com

  ReplyDelete


Powered by Blogger