April 10, 2014

My spring love: Baby pink

Vaaleanpunaista, vaaleanpunaista, vaaleanpunaista.. Kevään mittaan olen huomannut kahmivani vaatekkaappiini erityisesti kaikkia tätä väriä edustavia ihanuuksia. On kenkää laukkua, nahkatakkia, paitaa neuletta ja vaikka mitä muuta. Enkä pysty lopettamaan..Vaaleanpunainen on ylivoimaisesti kevään ykkösvärini.

Aijemmin puhuin täydellisten boyfriend farkkujen löytämisen vaikeudesta. Varsinkin oikean mallin löytäminen on ollut minulle todella hankalaa. Olen aika kapea vyötäröstäni mutta toisaalta reittä taas löytyy, niin on todella vaikeaa suoran mallisista farkuista löytää paria joka ei pyörisi päälläni. Kuitenkin tutkiskellessani omaa vaatekaappiani turhautumisen vallassa, löysin ne. Otin sakset ja pinsetit käyttöön, kaivoin vanhat hollisterin farkkuni esiin ja voilá, ne saivat aivan uuden ilmeen. Kuvat ovat jo melkein viikon vanhoja ja sinä aikana olen innostunut repimään ja leikkelemään niitä lisää. Tänä keväänä kun mitä revitympi on niin sen parempi.
pink

IMG_0444

IMG_0455

IMG_0432

IMG_0431

IMG_0430
Tennarit ovat tosiaan osa poikaystäväni tuliaisista Floridasta :) Pääsivät ensimmäistä kertaa jalkaani, söpön simppelit kengät.
IMG_0428

Pictures by Enni Karlsten


1 comment :

  1. This look is so cool! I just found your blog and is fantastic! I really like it :)
    I am your new follower now.
    I want to invite you to visit my blog also. I hope you will like it :)

    http://www.margifashion.blogspot.com

    ReplyDelete


Powered by Blogger