May 22, 2014

Denim Girl

Moikka! Andiatan napakasti istuvat farkut ja rela farkkupaita ovat olleet kovassa käytössä keväästä lähtien. Farkut ovat säilyttäneet istuvuutensa ja värinsä todella hyvin vaikka ovatkin jo useampaan otteeseen pesukoneessa pyörineet. Farkuissa on hyvä väri (itse en pidä dirtywash pesusta farkuissa), kauniin puhtaan sininen.

Kun yhdistetään farkkupaita ja farkut, pitää olla tarkka sen suhteen että niiden sinisen sävyt sointuvat yhteen. Esimerkiksi liian vihertävä sininen yhdistettynä syvään siniseen näyttää helposti likaiselta eikä kokonaisuus näytä toimivalta. Muutenhan farkkupaidan ja farkkujen yhdistäminen on ollut trendi jo pidemmän aikaa mikä on tullut uudestaan joka kevät.

Itse olen yrittänyt löytää farkkuhaalaria kauniin tummalla pesulla, mutta vielä ei ainakaan Suomen vaatemarkkinoilla sellaista ole tullut eteen. Tilata en halua, sillä koskaan ei tiedä miltä vaate sitten livenä näyttää. Pakko myöntää, en ole eläissäni ikinä tilannut mitän netistä.. Kun ostan vaatteen haluan saada touchin siihen ja nähdä miten se istuu päällä. Lisäksi on kiva fiilistellä vaatetta päällä ennen kuin sen ostaa :P. Netissä ei siihen pysty, ja niimpä nettishoppailut ovat jäneet vähemmälle.

Ihanaa, hellettä jatkuu vielä ensi viikollekkin. Se tarkoittaa sitä että päästään kuvailemaan kesämekkoja, jee! <3

IMG_3739

IMG_3735

IMG_3717

IMG_3708

IMG_3745

IMG_3743

IMG_3746
Jeans/Andiata, Denim shirt/Andiata, Shoes/Zara, Bag/Cosmolite, Rings/H&M
Pictures by Enni Karlsten

4 comments :

  1. Replies
    1. Hahhah ai siltä näyttää :) ite en näe ilmettäni sellasena mutta kaikilla oma mielipiteensä XD :)

      Delete
  2. Upeet asu kuvat nice!

    ReplyDelete


Powered by Blogger