May 15, 2014

New silver bag

Moikka, tänään aamupäivällä kävimme Ennin kanssa kuvailemassa tämän päivän asua. Asu piti sisällään erilaisia pintoja ja ne tekevät arkisestakin asusta kiinnostavan.

Nyt lähden nauttimaan kesää enteilevästä säästä lenkille :) Viimeinen kunnollinen kouluviikko onkin jo huomisen jälkeen ohi, tsemppiä kaikille koeviikolle!

IMG_3496

pink

IMG_3497

Jeans/Diesel, Heels/Zara

IMG_3477

IMG_3498

IMG_3499

IMG_3500

IMG_3502

IMG_3507

IMG_3510

Picture by Enni Karlsten

8 comments :

 1. INSPIRAATIO!! <3

  ReplyDelete
 2. Ootko ikinä aatellu et voisit hymyillä kuvissa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on hammasraudat niin itseasiassa en oo aatellu ennen kun niitä pois saan:) lisäks omasta mielestäni tykkään enemmän kuvista missä ei hymyillä kun on kyse vaatteisiin painottuvista kuvista.

   Delete
 3. Aivan upee matsku! -katri

  ReplyDelete
 4. Onko tätä ihanaa vaaleanpunaista pörröistä jakkua vielä H&M'llä, tiedätkö? Koska olet sen hankkinut? (katsoin H&M online shop'ista mutta ei ollut) vai haluatko kenties myydä omasi? -Lily

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli niitä vielä ainakin jäljellä kun viimeksi h&m:ssä pari päivää sitten kävin, tosin jo alennusrekkien puolella! Kannattaa siis mahd. nopeasti käydä tsekkaamassa lähimmässtä liikkeestä jos niitä sieltä vielä löytyisi :) jakkua löytyy myös mustana ja valkoisena jos vaaleanpunaista ei löydy. Vielä en ole ajatellut sitä pois myydä, mutta katsotaan ehkä myöhemmin jos siihen satun kyllästymään! :)

   Delete


Powered by Blogger