May 18, 2014

Sunny Sunday

Viikonloppu kului juhlien, urheillen ja töitä tehden. Sekä myös auringosta nauttien! Tosi ihana viikonloppu ollut siis kaikin puolin. Tämän päivän olen auringon oton ohella viettänyt kokeisiin lukien. Pieni paniikki kyllä iskee, 7 koetta koeviikolla ja tänään aloitin vasta lukemisen. Apua. Seuraavan viikon pyrin kyllä visusti viettämään kirjojen parissa, saa kuitenkin nähdä miten tulee onnistumaan kun koko viikoksi on luvattu aurinkoa ja +20 astetta lämmintä.

Nyt kun toinen lukiovuosi lähenee loppuaan ja kirjoitukset lähestyvät kovaa vauhtia, alkaa pakostakin miettimään mitä sitä tekisi lukion jälkeen. Tiedän jo mitä haluan ns. isona tehdä, mutta mihin lähden opiskelemaan, se on edellen täysi mysteeri. Tuntuu jotenkin niin uskomattomalta miten aika on kulunut näin nopeasti ja näihin kysymyksiin pitää löytää vastaukset jo nyt..

Kevät ja kesä 2014 ovat henkineet 50-lukua nilkkaan ulottuvien hameenhelmojen, hihattomien paitapuseroiden ja pallokuosien kera. Vaikea siis arvata mikä on toiminut inspiraation lähteenä tämän päivän asupostauksessa ;)


IMG_3629
IMG_3593
IMG_3616
IMG_3596

Pictures by Enni Karlsten

Shirt/H&M, Skirt/MaxMara, Shoes/Zara, Sunnies/Chanel, Bag/Chanel

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger