June 25, 2014

It's all about details

Moikka :) Eilen oltiin Kaivolla kavereiden kanssa, tosin itse olin vaan kääntymässä kun tänään on duunia 11 eteenpäin. Hauskaa oli vaikka pitikin lähteä vähän aikaisemmin :)

Säät ei vaan meinaa parantua.. Liikun samoissa vaatteissa kun syksyllä lähtiessäni ulos. Bootsit, nahkaleggarit ja villakangastakki sekä kaulahuivi. Elikkä näin kesäisissä vaatteissa en todellakaan hillu joka päiväisesti ulkona. Koitan vaan pitää blogin fiiliksen kesäisempänä, muuten postaukseni näyttäisivät samalta vuoden ympäri.

Kun katson peiliin näytän täysin samalta kuin 5kk sitten. Olen yhtä valkoinen kuin talvella, kaikki keväällä hankittu rusketus on jo ehtinyt lähteä. Yyh.. No ulkomailla sitten viimeistään saan sen kesäfiiliksen ja kauniin päivettyneen ihon <3

It's all about details. Ilman kenkiä, korua ja laukkua tämä asu olisi kuolettavan tylsä! Kun asua lähtee koristamaan, pitää valita metalli mitä lähtee käyttämään. Esim. laukun soljet ja kenkien soljet, niiden pitää olla samaa metallia. Kultaa ja hopeaa ei voi mixata keskenään. Tai no, tottakai voi, mutta se ei näytä yhtä viimeistellylltä. Kun on kyse pienistä yksityiskohdista kaiken suhteen pitää olla tarkkana, sillä yhdessä ne luovat yksityiskohtien kokonaisuuden. Hirveän eri tyylisiä asusteita ei myöskään kannata sotkea keskenään, vaan kaikkien asusteiden pitäisi puhua ikäänkuin samaa kieltä.


IMG_5505
IMG_5496
IMG_5494
IMG_5548
IMG_5490
IMG_5589
IMG_5557

Skirt/Zara, Shirt/Stefanel, Shoes/Zara, Bracelet/Andiata, Bag/Chanel

2 comments :

  1. Mun täytyy kyllä sanoa, että sun tyylisi on inspiroiva! Tää blogi on aivan mahtava ja kuvatkin tarkkoja ja hienoja otoksia. Tälläsiä blogeja lisää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos!! Ihan mahtavaa kuulla tällasta palautetta <3

      Delete


Powered by Blogger