June 23, 2014

New in: Zara heels

Moikka! Vähän kipeänä olen tässä pari päivää ollut ja aika rauhallisesti on tullut otettua. Sinänsä harmi näin kesälomalla sairastella kun rajoittuu tekemiset sen verran paljon (ei voi urheilla, pitää hauskaa yms.) mutta onneksi nyt ei mitään hellekelejä ole ollut niin ei harmita ihan niin paljoa.

Zarassa alkoi alennusmyynnit tänään ja itsekkin kävin siellä pyörähtämässä nopsasti töissä käväisyni jälkeen. Armeijanvihreät sportti korkkarit  oli tarkoitus hakea ja ne sieltä lähtivät mukaan. En edes harkinnut sekaisten vaaterekkien luokse menemistä, sen verran paljon oli ihmisiä liikkeellä ja jonot pukkareihin kilometrien mittaiset. Toisaalta hyvä vaan, nyt ei tullut tehtyä turhia heräteostoksia. Kuitenkin keskiviikkona on Rhodoksen matkan maksamisen aika ja siihen sekä muihin matkakuluihin pitää säästyä rahaa.
IMG_5720
Kotona ollessani innostin ottamaan kuvia ja niimpä päätinkin tehdä vähän erilaisen asupostauksen missä esittelen samalla uudet ihanat kenkäni<3. Tämä on ehdottomasti asu mitä tulen jossain vaiheessa pitämään. Rennon tyylikästä pienellä jujulla.

Kenkien pitää mielestäni aina olla näyttävät sillä ne luovat  asun. Kengistä kaikki lähtee liikkeelle. Korkkarit luovat juhlallisuutta, balleriinat söpöyttä, bootsit rentoutta yms. Kenkien ympärille luodaan asu.
IMG_5743
IMG_5763
IMG_5746
IMG_5797
IMG_5792

Pants/Lindex, Shirt/Andiata, Shoes/Zara, Bag/Chanel

4 comments :

 1. Vähän postauksen ulkopuolinen kysymys, mutta otitteko äkkilähdön Rodokselle? Oon nimittäin ite harkitsemassa sellasen ottamista ja mietin vaan kanssa tota maksamista, että kuinka kauan maksamiselle on aikaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei me varattiin matka etukäteen jo 2kk sitten. Matka vaan maksetaan kahdessa osassa, niin loput matkasta maksetaan nyt :) äkkilähtöjen maksamisesta en siis tiedä!

   Delete
 2. Eikö se teijä perhe omista se andiata:)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, äiti on omistaja sekä suunnittelija :)

   Delete


Powered by Blogger