August 26, 2014

TBT

TBT, take back to Rhodes. Vaikka en Rhodoksesta kauheasti paikkana pitänytkään, haluaisin takaisin sen loman tunteen mikä siellä oli. Ei tarvinnut stressata mistään, pystyi vain olemaan. Suurin huolen aihe oli mitä tekisi päivällä ja mihin ravintolaan menisi syömään illalla. Nyt se on iskenyt päin kasvoja, loma on ohi ja arki on virallisesti täällä.

Lukion suhteen loppukiri on alkanut. Kirjoitukset enään jäljellä, sitten voi rentoutua. Seuraavat viisi kuukautta pitää paahtaa satalasissa eteenpäin, lukea, lukea, lukea.. Minulle se on varsinkin todella hankalaa, sillä olen enemmän toiminnan ihminen. Tykkään tehdä asioita ja olla koko ajan menossa. Vihaan paikallaan olemista ja sen vuoksi kirjojen äärellä istuminen ei meinaa minulle oikein maittaa, mutta pakko vaan yrittää.

Kesä kuvat näyttävät kyllä niin ihanalta kaiken tämän pimeyden keskellä. Kirkas valo, ruskea iho, huolettomuus.. Nyt ulos katsoessa on oikeasti vaikea kuvitella että vielä kolme viikkoa sitten pystyi kulkemaan ulkona pelkkä  hame ja toppi päällä :D

Sateisuudesta ja pimeydestä huolimatta, kaikille ihanaa viikon jatkoa!
IMG_0323
IMG_0291
IMG_0306 IMG_0349 IMG_0356

Blouse/Andiata, Shoes/Bershka, Skirt/Bershka, Sunnies/Cubus

4 comments :

 1. Millä tavalla et pitänyt paikkana ja suosittelisitko itse lomaa sinne?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kauhea turistirysä täynnä suomalaisia ja ruotsalaisia, ei oikein vetoa minuun. Paikalliset olivat todella epäkohteliaita, niin hotellissa kuin muuallakin. Tuijjottelua, kuvaamista, huutelua.. Todella huonoa palvelua varsinkin hotellilla, vaikka olimme +4 tähden hotellissa.

   Yöelämässä ei myöskään ollut kauheasti kehumista, baarikatu oli aivan hirveä. Joissain paikallisissa paikoissa käytiin, mutta niihin mennessä ei tullut kauhean tervetullut fiilis. Ilmeisesti kreikkalaiset halusivat pitää ne paikkona missä on vain paikallisia. Yhtäkään turistia ei meidän lisäksi tosiaan niissä ollut.

   En itse menisi uudelleen, eli en suosittele :/

   Delete
 2. Oi ihania kuvia jälleen kerran!! Saako udella, että mitkä aineet oot kirjoittamassa ja mitä ajatuksia sulla on lukion jälkeen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia!!:) kirjoitan englannin, ruotsin, äidinkielen, ranskan, matikan ja yhteiskuntaopin :) muotialalle aion ja sitä lähden lukion jälkeen opiskelemaan!

   Delete


Powered by Blogger