September 30, 2014

A Splash Of Orange

Eilen tein päätöksen. Tänään EI mustaa päälle. Päädyinkin aikamoiseen väripommiin, kun miettii tämän hetken säätä ja sen mukana tuomia värimaailmoja.

Kävimme Liisan kanssa kuvailemassa katajanokalla eilen päivällä. Otettiin parit asukuvat, jonka jälkeen menimme kahville Johan&Nyström kahvilaan. Ensin oli tarkoituksena mennä cafe Kokkoon, mutta se ei valitettavasti ollut auki. Johan&Nyström oli meille kummallekkin aivan uusi paikka, mikä yllätti kyllä positiivisesti super hyvillä kahveillaan! Kahvilassa vallitsi myös hauska tunnelma, kannattaa mennä tsekkaamaan. :)

Kuvailun jälkeen menin suoraan töihin, missä meillä oli asiakasilta. Muotinäytöstä, pientä purtavaa, iloisia naisia ja shoppailua. Asiakasilloissa on aina kiva autella!

Nyt kuitenkin asukuviin.. ->

Jos pitäisi valita yksi lemppari kirkkampi väri, on oranssi ylivoimaisesti ihanin. Se käy mustaan, beigeen, siniseen, valkoiseen.. Melkeinpä kaikkien mahdollisten värien kanssa! Ja se on niin raikas, tuo freesiyttä niin asuun kuin asuun. Varsinkin meille ruskea hiuksisille, oranssi on aivan mahtava väri.

Neuletta päästä varpaisiin, nyt kun vielä ei takkia tarvitse käyttää voi kääriytyä useampaan neuleeseen yhtä aikaa. Mikä tuntuukaan ihanammalta kuin cashmere neule ihoa vasten?<3 Omassa asussani minulla on pitkä v-päänteinen cashmere neule alla lämmittämässä suoraan ihoa vasten, päällä räiskyvän oranssi cashmere neuletakki ja kirsikkana kakun päällä ihana stefanelin cashmere huivi kiedottuna rennosti kaulaan. Jalassa minulla on leggingsit, (tosiaan ihan iha oikeat leggarit, ei mitkään puoli housut) elikkä todellinen unelma asu, ihan super mukava!

Optiogaalasta saamani karvapallo pääsi myös mukaan, sopi ihan täydellisesti tähän asuun!! Olen aina ajatellut ettei niistä ilmais-lahja kasseista mitään hyödyllistä löydy, mutta tällä kertaa yllätyin kyllä positiivisesti.
IMG_4437


IMG_4419
IMG_4455

IMG_4652


Cardigan/Andiata, Cashmere Sweater/Zara, Leggings/From Paris, Shoes/Zara, Bag/Prada, Scarf/Stefanel

6 comments :

 1. Replies
  1. Hihi, itse olet<3 oota vaa ku näät noi sun kuvat ;)..

   Delete
 2. Toi laukku😍😍!!

  ReplyDelete
 3. Sulla on silmää sekä tarpeeksi rohkeutta yhdistellä tosi näyttäviä ja persoonallisia kokonaisuuksia. Tälläinen tylsähkö pukeutujakin inspiroituu näitä katsellessa. ;)

  ReplyDelete


Powered by Blogger