September 05, 2014

Autumn Trends Part 1

Keskiviikkona käytiin kuvailemassa Helsingissä Nean kanssa. Samalla käytiin kahvilla Cafe Esplanadilla ja nautittiin ilta auringosta. Vikat päivät alkaa olla käsillä kun voi vielä aurinkolaseja käyttää. Ja juuri sopivasti sainkin nämä uudet Burberryn aurinkolasit poikaystävältäni ylätyslahjana viime perjantaina.<3 Kauniit ja klassiset, täydelliset minulle!

Tänään luen kokeisiin, treenaan ja menen aikaisin nukkumaan, sillä huomiseksi on luvassa paljon tekemistä. Äiti menee jo tänään katsomaan Gloria Fashion Showta, itse pääsen vasta huomenna sinne kun menen auttelemaan Andiatan muotinäytöksen kanssa. Sen jälkeen kiiruhdan sieltä suoraan ystäväni synttäreille Espooseen ja siitä sitten vielä toisen ystävän synttäreille Kauniaisiin.  Kiireinen päivä siis tulossa..

Tänä syksynä takkien ja neuleiden ympärille kiedotaan vyöt tuomaan vyötärö esille. Keskiviikkona lähdin tätä trendiä toteuttamaan ihanan paksun neuletakkini kanssa. Usein tällaiset paksut neuleet mielletään mökkineuleiksi mihin kääriydytään kylminä syysiltoina. Ne toimivat kuitenkin ihan yhtä hyvin töissä ja kaupungilla kun vaan loppu asu on tarpeeksi siisti.

Näin syksyllä käytänkin usein takin korvikkeena paksua neuletta, sillä talven tullessa niiden käyttö rajoittuu kun ne eivät mahdu takin alle. Nyt siis neuleet käyttöön mitä pikimmin! ;)

IMG_1788 IMG_1776 IMG_1696 IMG_1719 IMG_1678 IMG_1667

Cardigan/Andiata, Dress/Andiata, Belt/Club Monaco, Sunnies/Burberry, Shoes/Bershka, Bag/Chanel

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

-Matilda

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger