September 01, 2014

Dreaming


Moikka! Viikonloppu sujui poikaystävän mökillä viimeistä "kesä" viikonloppua viettäen. Viimeiset saunat ja grillaukset on nyt tehty ja voin hyvillä mielin siirtyä talveen.

Mitä haluaisin syksyksi.. Lista on hurjan pitkä, mutta päätin nyt poimia joitain juttuja kollaasin muodossa mitä erityisesti haluaisin.


Relaxed Winter Style


                  
                
                     Furwest/TopShop, Sweater/Zara, Skirt/H&M, Shoes/Zara, Sunnies/Prada,  Beanie/H&M

Käärmenahka clutch on yksi ykkös laukku haaveistani nyt. Käärme pinta tekee perinteisestä kirjekuorimallista mielenkiintoisen ja tuo kontrastia tummiin talvi asuihin.

Koko karvaliiviä en vielä omista, vaikka se onkin yksi vaatekaapin kulmakivistä. Aidon karvaliivin haluaisin, mutta sillä on hintaa aika paljon enemmän kuin tällä Top Shopin halppis versiolla. Joten saa nähdä saisinko sellaista hankittua tänä talvena.

Karva on kovaa huutoa tänä syksynä ja sitä löytyy niin hameista, takeista, laukuista kuin kengistäkin.  Zaran korkeavartiset poninkarva sliponit mahdollistaisivat lemppari tennari mallini käytön melkeinpä vuodenympäri.

   


Beige worldJeans/GinaTricot, Shirt/TopShop, Cardigan/Mango, Hat/Topshop, Pumps/Jimmy Choo

Leveälahkeiset farkut ovat jo hetken olleet yksi kuumimmista trendeistä maailmalla. Itseltäni löytyy jo valkoiset, mutta niitä ei näissä syksyn ailahtelevissa säissä oikein pysty käyttämäään. Gina Tricotin ihanan sävyiset farkut korjaisivat hienosti tämän ongelman. 

Beiget mokka-avokkaat Jimmy Choolta ovat olleet yksi pitkäaikaisista haaveistani. Ajattoman kauniit kengät ja älyttömän mukavat jalkaan. Pienen säästämisen jälkeen olenkin ajatellut ostavani nämä ihanuudet nyt syksyllä kun lähden Pariisiin. Saa nähdä ;)

Givencgyn antigona bag, noh, riittää kun katsoo kuvaa, kukapa sitä ei haluaisi. <3

Tsemppiä viikkoon, oma iltani jatkuu salille lähtien.  :)

-Matilda

2 comments :

  1. Ei oikeeta karvaliiviä! Nykyään saa niin hyviä, aidonoloisia ja kestäviä tekokarva/nahka -vaatteita, ettei oikeaa karvaa tarvitse käyttää. Näin säästyy kaikki kauniit eläimet turkiksineen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha toi on kyllä totta:) ja säästyy rahatkin!

      Delete


Powered by Blogger