September 28, 2014

My Missing Piece

Moikka! Pari päivää aikaa edellisestä postauksesta, on sen verran kiirettä ollut etten ole kerinnyt tänne kirjoitella. Tai no kiirettä ja kiirettä, verrattuna viime vuoden takaiseen menooni tämä tuntuu melkeinpä lomalta. Hevoseni lähdön jälkeen on elämä tuntunut huomattavasti helpommalta ja rauhallisemmalta. Aluksi se tuntui kivalta, mutta nyt olen alkanut kaipaamaan niitä aamu kuuden (välillä viiden) herätyksiä ja ratsastamista ennen kouluun menoa. Tekemistä ei kyllä edelleenkään puutu, on työ, opiskelu, poikaystävä, kaverit, sali, blogi.. Mutta silti kaipaan ratsastusta. Se toi eräänlaisen rytmin elämään. Rakastan myös hevosia ja ylipäätänsä niiden kanssa olemista, niin tuntuu siltä että elämäsä on pieni aukko. Kuitenkin kun miettii, viimeiset viisi vuotta olen raahautunut joka päivä tallille ja nyt kun sitä ei ole tuntuu se tosi oudolta. En ole myynyt vielä hevostani, sillä on vaan vähän kipeät jalat ja sen vuoksi se seisoo Inkoossa yhdellä pikku tallilla. Nyt kuitenkin kun se on parantunut huomattavasti, ajattelin että voisin tuoda sen takaisin Espooseen. Enään pitäisi tallipaikka löytyä, niin jos joku teistä sattuisi jotain vapaata tallipaikkaa tietämään, laittakaa kommenttia!

Nyt sitten asukuvien pariin. Ja taas, yhdistelmä josta en saa tarpeekseni ja joka on pyörinyt täällä blogissa jo useampaan otteeseen. Viininpunainen, musta ja valkoinen. Ja skottiruutu tottakai. Valkoinen raikastaa asua kivasti, ilman sitä voisi vaikutelma olla pikkasen tunkkainen.

Tässä takissa on aivan ihana muoto. Valitettavasti se ei tule näissä kuvissa niin hyvin esiin kun takki ei ole kiinni. Leikkaukset on tosi kauniisti tehty, tosta ekasta kuvasta huomaa miten se on slimmattu vyötäröltä. I like! Pitää ottaa uudestaan kuvia tästä takista niin että se on kiinni, niin näette sen kauniin muodon paremmin :)

Tuntuu kyllä niin kauhealta ajatella että kohta ei enään korkkareita pysty käyttämään. Tai mitään muitakaaan "kevyempiä" kenkiä. Kenkien ympärille rakentuu koko asu, joten tulee kyllä rajoittumaan luovuus kun ainoat kengät mitä voi jalkaan laittaa on saappaat, timberlandit tai uggit XD Apua haha..

Ihanaa sunnuntaita kaikille, enjoy the weather! <3

IMG_4209
IMG_4217 IMG_4205 IMG_4168 IMG_4180
IMG_4157

Pictures by Liisa Kivi

Jacket/Andiata, Pants/Club Monaco, Shirt/Andiata, Shoes/Roberto Festa, Bag/H&M

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger