October 27, 2014

27.10.14

Iltaa! Vihdoin ja viimein alkaa autokoulu olla suoritettu. Tänään aamulla kävin tekemässä teoriakokeen, josta sain hyväksytyn, huh! Olen niiiiin helpottunut. Huonoihin puoliini kuuluu ehdottomasti huono paineensietokyky, niimpä olen äärettömän ypeä itsestäni että sain itseni rauhoitettua ja pääsin ekalla läpi. Toivottavasti inssin kanssa käy yhtä hyvin haha. :D

Muuten olen tämän päivän vaan makoillut kotona, nukkunut päikkärit ja tehnyt koulujuttuja. Huomaan että näin syksyn tullen unen tarpeeni vaan kasvaa kasvamistaan ja jos en saa tarpeeksi unta, näkyy se heti stressaantumisena joka sitten näkyy seuraavana aamuna otsassani näppyinä. Olen koittanut terveysintoilija ystävieni innoittamana pitää parempaa huolta ruokavaliostani ja näin saada lisää puhtia arkeen sekä ihoani näyttämään paremmalta. Kuitenkin tuntuu se niin hankalalta kun tekee mieli vaan käpertyä tv:n ääreen ja syödä kaikkea muuta kuin jotain terveellistä (chocolate lover for life).

Tällaisessa helpossa asussa viihdyn arkena; matalat kengät, nahkarotsi, pipo ja iso laukku mihin mahtuu kaiken maailman tavarat mitä kannan mukanani. Hyvä nahkatakki on mielestäni investoimisen arvoinen, ja itse päädyin hankkimaan tämän yksilön syksyn alussa kaappiini. Pehmeä nahka ja upea viininpunaisen sävy saivat minut koukkuun. Takista löytyy myös koko musta versio, minkä ajattelin ensin hankkia, syynä että se oli mielestäni "helpompi". Olen kuitenkin jo useampaan otteeseen tullut siihen tulokseen että tein oikean päätöksen ottaessani tämän. Se ei ole yhtään sen hankalampi yhdistää muihin vaattisiin kuin musta. Tämä tuntuu myös uniikimmalta, kennellä tahansa ei ole samanlaista.

Muistutan myös vielä että Andiatalla jatkuu takkiviikot tämän kuun loppuun asti, liikkeestä löytyy myös tätä nahkarotsiani -20% alennuksesta. :)

Näihin pohdintoihin lopetan tämän postauksen, nyt vuorossa heppailua. Tsemppiä viikkoon<3

IMG_6973


Kollaasit12
IMG_6978
IMG_6977 Jacket/Andiata, Shirt/Andiata, Leggings/Andiata, Shoes/Zara, Beanie/Peak, Bag/Chanel

Pictures by Sofia

6 comments :

  1. Voisitko tehdä postauksen hyvistä juhla/bilevaatteista joita voisi käyttää talvella(nyt kun pikkujouluaikakin on tulossa) ?:-)

    ReplyDelete
  2. Auts. Täydellinen rotsi. Wau!

    ReplyDelete


Powered by Blogger