October 19, 2014

So me.

Eilen oltiin kuvailemassa muutamia asuja super ihanan serkkuni Sofian kanssa. Kuvista tuli tosi kivoja ja tänään näette ensimmäiset niistä. Muutenkin oli mukava viimeinen loma päivä, kuvailun lisäksi kävin vielä illalla ratsastamassa ja sen jälkeen mentiin kaverini luokse viettämään iltaa.

Sifonkisen paljetti hameeni yhdistin pehmoiseen cashmere neule pooloon. Pehmoinen arkinen poolo tasapainottaa hameen juhlavuutta ja tekee asusta rennomman. Pitkät nahkaiset hanskat viimeistelevät asun ladylike ilmeen. Paljetit hameen reunassa näyttävät pieniltä kimmelteleviltä höyheniltä, se on niiiiin ihana haha. Nämä vaatteet kuvastavat aika hyvin omaa tyyliäni; erilaisten materiaalien yhdistely (nahka, cashmere, paljettti), klassisia värejä ja vaatteiden leikkausten naisellisuus. Helppoa ja aina tyylikästä. :)

Olen niin innoissani siitä että paras ystäväni Nea on aloittanut bloggaamisen jälleen tauon jälkeen!! Kyseessä on muoti-painotteinen lifestyleblogi, käykää tsekkaamassa http://neanieminen.blogspot.fi! <3

IMG_6903
IMG_6897
IMG_6884
IMG_6907
IMG_6871
IMG_6912
Skirt/Andiata, Turtleneck/Andiata, Shoes/Roberto Festa, Bag/Chanel, Gloves/Andiata

2 comments :

  1. Mulla ois yksi kysymys sinulle, mitä mieltä olet siitä että voinko yhdistää pinkit legginsit ja shortsit keskenään? Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse en kyllä välttämättä yhdistäisi, mutta sekin riippuu niin paljon siitä mikä sopii kenellekkin :)!

      Delete


Powered by Blogger