October 08, 2014

These days..

Siis voi luoja.. Nyt on kyllä ärsyyntymisen määrä huipussaan. Tulin äsken kotiin töistä valmiina lataamaan kuvat bloggeriin. Avaan Iphoton ja alan etsimään kuvia. Niitä ei löydy mistään. KOKO kuvahistoriani on tyhjä. Kaikki asukuvat mitkä oli tarkoitus postata tänään on kadonneet muiden kuvien mukana. Ainoastaan kolme kuvaa on jäljellä, ne mitkä olin aiemmin vahingossa ladannut flickriin muiden kuvien joukossa. Kaksi ihan ok kuvaa ja yksi tärähtänyt, mistä piti raapia postaus kasaan. Niistä kaksi on nyt täällä. Harmittaa ihan suunnattomasti. Tästä asusta oli NIIN mageita kuvia ja asukin on ihan sairaan cool, ja nyt mulla on tarjota teille vaan kaksi "ihan ok kuvaaa". Hirveä vaiva ja tässä oon tulos. -.-

Pikkuveljeni tunnusti äsken että oli söhlännyt koneeni kanssa päivällä ja sille oli "käynyt jotain"... Etsinyt vaan jotain peli sivua ja sitten oli kone tiltannu. Kovalevyllekkään ei kuvat tallentunu sillä niitä ei löydy edes roskakorista. Pitää ilmeisesti vaihtaa parempaan salasanaan, murr.

Kuitenkin, nyt asun pariiin. Tämä pehmeä viininpunaisen sävy on vaan niin ihana. Koko asuni koostuu kyseisestä väristä. Takin alla on jopa samaa väriä oleva poolo, mikä ei kuitenkaan näissä kuvissa näy sen paremmin, yyh.. Tänä syksynä on muodissa se että pukeudutaan samaan väriin päästä varpaisiin. Inspiraationi sain Olivia Palermon asukuvasta missä hän oli pukeutunut viininpunaiseen pooloon ja viininpuniaseen hameeseen sekä nudeihin korkkareihin. Asu rakkaus. Takissa on todella kauniit leikkaukset, aivan täydellinen istuvuus! Ylivoimaisesti klassisin kaikista takeistani. Otin kuvia myös takki kiinni missä sen muoto näkyi, mutta valitettavasti nekin katosivat kaikki. Toivottavasti saatte kuitenkin jotain selvää tästä asusta vaikka kuvia onkin vain pari.

Myös tätä takkiani löytyy Andiatan takki päiviltä sekä mustana että viininpunaisena. Kaikki takit -20% vielä tämän viikon ajan!
15247859200_4129833555_k
15434231262_a40d752997_k
Coat/Andiata, Turtleneck/Andiata, Jeans/Cubus, Shoes/Ash, Beanie/Peak, Bag/Chanel


Uskomattoman vaikeaa löytää hyvin istuvia klassisia kaksi rivisiä nappitakkeja mistään??! Siis selailin netistä ja koetin etsiä ja etsiä mutta mistään ei tunnu löytyvän. Suomen liiketarjonnasta siis. Nämäkään eivät ole juuri sellaisia mitä haen, kivoja takkeja kyllä mutta eivät sellaisia slimmejä kuin tämä omani. Mikään ei nyt tunnu menevän putkeen :D Huomenna sitten paremmin toivottavasti. Onneksi on enään pari päivää viikonloppuun. Mutta kuitenkin tässä kolme mielestäni nättiä takkia tästä tyylistä. :)

1. Zara, 2. Mango, 3. H&M


Button
7 comments :

 1. Ai että tuo hetki kirpaisee, kun tajuaa, että kuvat on tiessään! Onneksi oli jäljellä sentään parit, jotka ainakin omaan silmään näyttää oikein tyylikkäiltä. ;) On kyllä herkku tuo takki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis ihan kauhea fiilis :D.. Harmittaa vaan kun ois ollu niin paljon parempiakin. :( Mutta kiva kuitenkin että miellyttää<3

   Delete
 2. Love the coat!

  http://fridaynightstyle.com/

  ReplyDelete
 3. Awesome shots :) I think you should share your photos on www.voguedrobe.com, too :)

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia taas jälleen Mutukka! <3
  Mut apua, ei kai tää vaan tarkota, että ne munki kuvat on kadonnu! :00

  ReplyDelete


Powered by Blogger