November 06, 2014

Golden Details

Eilen ensimmäiset lumihiutaleet satoivat taivaalta, jee! Kunpa tulisi vaan talvi ja maa muuttuisi valkoiseksi, niin tulisi näistä asukuvistakin jotain. Sään mukana kekseliäisyyteni kuvien suhteen on katoillut ja toivoisin että ensilumen myötä kokisin inspiraatiovyöryn. Jotenka jos jotain postaustoivetta löytyy, toteuttelen niitä innolla. :)

Pikkutoppatakeista olen pitänyt aina. Varsinkin värikkäinä, ne tuovat piristystä asuun kuin asuun, sekä vaihtelua siihen ainaiseen villakangastakkien käyttöön. Monclerin toppatakit ovat niin söpöjä ja aina ollessani Pariisissa eksyn sinne ihailemaan niitä. Värejä ja malleja löytyy vaikka mitä ja voisinkin ottaa melkeinpä minkä vaan niistä haha. Untuva taivas<3

Kuten otsikosta huomaa, metalli alkaa jälleen vaihtumaan hopeasta kultaan ja nyt onkin taas aika kaivaa ne kultaiset asusteet esiin. Se on huomattavissa varsinkin kenkämuodista, kengissä näkyy nyt paljon kultaisia solkia ja muita kultaisia yksityskohtia. Omat pari vuotta vanhat Ashin tennarit pääsevät taas kovaan käyttöön!

Huomenna olisi vuorossa brunssi Cafe Kokossa tyttöjen kanssa, en malta odottaa<3 //

Here in Finland  we had our first snowflakes yesterday, jeijj! Im just hoping the winter would come and the ground would become white as soon as possible, so that I would get my inspiration back considering the outfit posts.

I have always loved quilted jackets. The more colorful, the better! Especially Moncler, their jackets are so cute and stylish. When I'm in Paris, I always visit their store, jacket heaven<3


IMG_8149
15716253311_a3b93f149a_k
IMG_8205IMG_8224
IMG_8147
15718465605_bf09640185_k
Jacket/Moncler, Cardigan/Andiata, Pants/Andiata, Shoes/Ash, Bag/LouisVuitton, Watch/Michael Kors

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger