November 12, 2014

On the run

Eilen oli Andiatan PR-päivä, jonne pääsin osallistumaan. Esittelimme Andiatan ensi kevään uutuuksia bloggaajille sekä lehdistölle. Päivä mun makuuni, sain tavata paljon ihania uusia ihmisiä ja samalla tehdä ihmisille tutuksi Andiatan ensi kevään mallistoa. Odotan jo innolla että pääsen kuvailemaan näitä super kauniita vaatteita, eikö voitaisi mennä pari kuukautta ajasssa taakseppäin?!

Huomenna koittaa hetki mitä olen viimeiset kaksi viikkoa jännittänyt. Inssi. Aamulla kello 7.00 istun auton rattiin ja toivon parasta. Kunpa saisin kortin!! Toivottavasti jännittäminen ei pilaa suoritustani, saa nähdä..

Perjantaina mennään Ennin kanssa kuvailemaan ja illemmalla olisi vuorossa illallinen ravintola Helmessä. Can'nt wait for it..! Nyt kuitenkin tämän päivän kuvien pariin. Kuvat ovat parin viikon takaa kun oltiin kuvailemassa Liisan kanssa. Käytiin kahvilla ja nautittiin aurinkoisesta päivästä kuvailun siivettämänä. Paljon on siis tullut viime aikoina tehtyä, ja vähintäänkin yhtä paljon on edessä.

Tykkään tuoda asuihin kontrastia erilaisilla pinnoilla tai pienillä väripilkuilla. Tässä asussa toimii tehosetevärinä kirkkaan oranssi neuleeni ja harmaa laukkuni. Kauniin harmoniselta näyttää mustan ja valkoisen rinnalla!//


//Yesterday we had a PR-day for Andiata. We unveiled Andiatas new collection for the upcoming spring and showed it to the press and the bloggers. My kind of a day, I had a blast and got to know a lot of new, wonderful, people. 

Tomorrow I will hopefully get my driving license.. Im sooo nervous haha. :D 


IMG_8328
IMG_8334
IMG_8370
IMG_8367
Jacket/Andiata, Knitting/Stefanel, Blouse/Andiata, Pants/Andiata, Shoes/Ash, Bag/Prada

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger