November 22, 2014

Winter warmer

Maa on valkoisena, ihanaa eikö?! Tänään mennessäni töihin aamulla näytti Helsinki täydessä valaistuksessaan niin kauniilta. Oi että kun odotan jo joulua!!

Kaikki erilaiset karva kaulukset ja kaulurit tuovat luksusta asuun kuin asuun. Tämä kyseinen kauluri on vaan niiiin ihana. Todellinen joka tytön unelma haha :D. Varsinkin tänä talvena ovat kaikki karva jutskat olleet kovaa huutoa maailmalla. Takeissa, kengissä, kaulassa ja jopa laukuissa karvapalloina roikkuen(ymmärrätte mitä tarkoitan jos selaatte postauksiani alaspäin, itsellänikin sellainen tummansinisenä on) ;). Parasta näissä karvajutuissa on kuitenkin se että ne oikeasti lämmittävät. Itse kun olen tällainen vilukissa, soveltuvat nämä hyvin omaan pukeutumiseeni. Näyttääkivalta ja myös tuntuu.

Nyt saavuttiin Mateuksen mökille Turkuun, niin enempää en nyt kerkeä kirjoittaa, kun ruoka odottaa tekijää ja sauna on lämpiämässä. Saa nähdä jos jopa uskaltautuisin uimaan xD.. //

Today when I went to work in the morning was Helsinki so beautiful in it's christamas lighting. Oh how much Im waiting for christmas already!!

Fur collars bring luxury in to any outfit. This particular one is just  soooo gorgeous. I love it. :D Especially this winter has all the fur stuff been a big trend. Coats, collars, shoes, bags, you can see fur everywhere!

Now we have arrived to my boyfriends cottage in Turku. So enough with writing for today, now it's sauna time haha. :) Have a lovely weekend!
Tähdellä merkityt valokuvat41 Tähdellä merkityt valokuvat40
IMG_8457
15822688892_92120721bd_o
IMG_8519 Coat/Andiata, Fur/Andiata, Shirt/Andiata, Shoes/After Eden, Bag/Chanel, Rings/Zara, Leggings/Andiata

Pictures By Enni Karlsten

10 comments :

 1. Ihana tuo turkis kaulus, kauniin värinen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, itsekkin pidän siitä todella paljon!

   Delete
 2. Ihana kokonaisuus koko asu ja varsinkin toi takki ja kaulus! Muutenkin tosi ihana blogi sulla:)

  http://sofiaelizabetha.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. Oi kuinka kaunis oot ja ihana asu!! Muutenkin tykkään hirmuisesti sun tyylistäsi ja blogistasi! :-) plussaa vielä hyvistä kuvista!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kommentti, sait tän harmaan päivän muuttumaan paljon valoisammaksi :) Kiitos paljon<3

   Delete
 4. Tyylikäs kokonaisuus

  ReplyDelete


Powered by Blogger