January 02, 2015

My Christmas & New Year

Noniiin elikkäs tässä olisi nyt mun joulu ja uusivuosi kuvien muodossa. Hirveitä ongelmia oli tehdä näistä kollaaseja kun kaikissa on niin erilaiset värisävyt. :D Mutta sainpahan nämä nyt tehtyä haha :)

Joulun oltiin perheen parissa. Aamulla riisipuuroa, päivällä jouluhartaus ja perinteisten joulu ohjelmien katsomista (the snowman, ilman sitä ei ole joulua),  illalla syömistä, saunomista sekä lahjojen availua. Aika perustavan laatuinen joulu. Sen verran kiltti olin ollut että sain pari joulu lahjaa, niitä näette sitten päälläni tulevissa asu postauksissa.

Pari päivää joulun jälkeen Nea tuli mökillemme. Viikkoomme mahtui moottori kelkkailua, laskettelua, hiihtämistä, juhlimista sekä tottakai syömistä. Päällimmäisenä jäi mieleen moottori kelkka retkemme, mistä ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut.

Vietimme myös uutta vuotta täällä Rukalla, illalla söimme fondueta ja myöhemmin lähdimme keskustaan. Koitimme päästä ravintola Pisteelle, mutta valitettavasti jono oli niin pitkä että sisään emme päässeet. Niimpä menimme viereiseen ravintola Zoneen, joka oli ihan hauska kokemus. :D

Huomenna koittaa lähtöni kotiin päin, ei tekisi millään mieli lähteä vielä.. :( Postailu tahtini tulee myös varmasti hidastumaan, sillä ylppärit lähestyvät eikä ylimääräistä aikaa oikein jää. Mutta yritän parhaani!

Kollaasit25 IMG_1133
Kollaasit21
Kollaasit23Kollaasit22

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger