March 28, 2015

Jungle

Noniin nyt alkaa hullut olemaan lopuillaan, huh mikä viikonloppu! Lisäksi olen ollut Helsinki Design  Schoolissa opettelemassa kaavottamista (mikä on ihan sairaan vaikeeta XD) ja harjoittelemassa piirtämistä huippu kuvittaja Laura Laineen opetuksessa. En ymmärrä miten joku pystyy piirtämään niin hienoja kuvia kuin Laura piirtää. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamaassa hänen töitään!
Itse olin aivan sanaton siitä taidon määrästä minkä hän omaa. Yritin sen jälkeen itse piirtää luokka toverini muotokuvaa (piirsin sellaisen viimeksi ehkä ööm ala-asteella?) ei ehkä niin suureella menestyksellä haha.. :D Mikään hyvä piirtäjä en todellakaan ole, eikä se ole sen suuremmin intohimoni. Mutta olisi ihan mukavaa oppia piirtämään edes muukin menevästi, joten ei kun vaan harjoittelemaan!

Cooleimmat housut ikinä. Ja parhaiten istuvimmat. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kesällä nudejen korkkareiden tai tennareiden kanssa, valkoiseen sifonkipaitaan yhdistettynä.. Mulla on jonkinlainen pakkomielle värikkäitä kukka kuvioita kohtaan, niissä on vaan jotain niin mageeta! Näissä housuissa tykkään varsinkin niiden laadukkaasta viimeistelystä, mukavasta matskusta ja upeista kulta vetskareista.

Nyt lähden lauantai  illan viettoon, mukavaa viikonloppua!

//These pants are just way too cool!! Details, pattern, material and finishing, everything. I have an obsession for all kinds of flower figured patterns. In skirts, jeans, shoes, everywhere. Girly and playful, perfect for summer. For parties I wear them with nude heels, in everyday life I wear sneakers or a pair of ballerinas with them.

Have a lovely weekend!
IMG_4227 IMG_4243 IMG_4257
IMG_4172 IMG_4246
IMG_4256
IMG_4143

Pants/Andiata, Turtle neck/Gina Tricot, Shoes/Nike, Bag/Prada

4 comments :


Powered by Blogger