March 01, 2015

#LUMI


Moikka! Kuten jo aiemmin vihjailin siitä toisesta yhteistyöstä, voin nyt ilmoittaa että kyseessä on  suomalainen laukku/kenkä merkki Lumi. Kuten jo aiemmin olette huomanneet, suomalainen design on lähellä sydäntäni, enkä voinut olla iloisempi kun merkiltä otettiin minuun yhteyttä!

Sain valita yhden mieleiseni tuotteen heiltä ja päädyin valitsemaan tämän Frida Small Reversible Toten. Laukussa on kaksi puolta: toiselta puolelta se on luun valkoinen ja toiselta puolelta hopeinen. Sitä voi sitten asun mukaan vaihdella kumpaa puolta haluaa milloinkin käyttää. Periaatteessa kaksi laukkua yhden hinnalla.. ;)

Eilen halusin  kuvata laukun hopeisen puolen ja päädyin yhdistämään sen hentoon baby blue sävyiseen villakangastakkiini ja valkoisiin tennareihin. En malta odottaa kevättä, mahtavaa päästä taas käyttämään kaikkia vaaleita sävyjä.. Svetarin alle laitoin kauluspaidan, tekee sen tyttömäisemmäksi ja enemmän tähän tyyliin sopivaksi. :)

Mukavaa viikon alkua!

// Good morning! I haven't been writing in english for a while now, but I thought that I could start again now. :)

 I love my new bag that I got from the Finnish brand Lumi.. It has two sides: the other is silver (you see it below) and the other one is bone white. Perfect for any spring/summer outfit!


IMG_3376

IMG_3448 IMG_3430

IMG_3471

IMG_3432
IMG_3385
IMG_3411
IMG_3410

IMG_3474

Coat/Andiata, Shoes/Nike, Jeans/Diesel, *Bag/Lumi, *Sweater/Ivyrevel, Blouse/Andiata

In collaboration with Lumi

Pictures by Enni Karlsten


5 comments :

 1. Ihan super tyylikäs asu! Ja toi laukku on upea!

  ReplyDelete
 2. Älyttömän ihana takki ja koko asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Well thank you! Takki on kieltämättä aikamoinen herkku.. :)

   Delete


Powered by Blogger