March 25, 2015

Mixing materials

Eilinen päivä kului kuvailun ja töiden parissa. Alku päivä oli onneksi vapaata, niin kerkesin kauniista säästä nauttimaan. Illan olin auttelemassa Skannon ja Andiatan muotinäytöksessä, missä oli esillä myös upeita Lumin laukkuja ja Lindroosin koruja. Näytös oli oikea suomalaisen designin taidonnäyte! Mahtavaa että tällaisia juttuja järkätään. :)

Värejä, värejä, värejä! Oranssi boucle jakku näyttää niin freesiltä valkoisen, sinisen ja armeijanvihreän kanssa. Oranssi on värinä sellainen että sitä voi yhdistää melkein mihin tahansa. Beigeen, mustaa, vihreään, valkoiseen: you name it. Olen nyt myös tosi inspiroitunut kokeilemaan erilaisten materiaalien rohkeaa yhdistelyä. Boucle, nahka, pitsi ja farkku, kombo mitä tulen varmasti käyttämään tänä keväänä paljon. Ulkomaisista bloggajista esim. Aimee Song on todella taitava juurikin tässä erilaisten pintojen yhdistelemisessä. Kannattaa ehdottomasti tsekata hänen bloginsa!

// Colors, colors, colors! Oh how much I love orange, it goes together perfectly with anything; beige, green, black, white, you name it. This spring Im so excited about mixing together different materials. Boucle, sequin, denim and leather is definitely a combination I will be using a lot this spring.

IMG_4447 IMG_4374
IMG_4505
IMG_4351 IMG_4475
IMG_4508

Boucle coat/Andiata, Jeans/Diesel, Sequin shirt/Andiata, Heels/Zara, Bag/Prada

2 comments :


Powered by Blogger