March 10, 2015

Waking up my spring soul

Käytiin tänään lukemisen lomassa ottamassa Ennin kanssa parit asukuvat, tässä niitä->

Laukku tuo kivan kontrastin muuten ihan musta valkoiseen asuun. Oon kyllä niin onnellinen siitä että viime vuonna ostaessani kyseisen laukun en ottanut sitä mustaa mikä oli toisena vaihtoehtona.. :D Laukkujen kanssa on helppo luoda se pieni väri pilkku/katseen kiinnittäjä asuun kuin asuun. Haaveena oranssi laukku, saa nähdä jos sellainen joskus vielä kaappiin eksyy. ;)

//Today we met with Enni at Helsinki and took some outfit pics. Little by little the weather here in Finland is getting warmer: it makes the life for us fashion bloggers so much easier. We don't have to have a coat in every picture haha..

The bag brings a nice contrast to the otherwise black and white outfit. Im so happy I  didn't buy the black one instead of this last year. :) I took a risk and It was worth it!


IMG_3776 IMG_3685
IMG_3719 IMG_3771
IMG_3723
IMG_3689

Pants/IvyRevel (gifted*), Shoes/Ash, Sunnies/Burberry, Bag/Prada, Turtleneck/Gina Tricot

Pictures by Enni Karlsten

5 comments :

 1. Tosi tyylikäs asu sulta taas! :) Ihan totta, toi harmaa Prada piristää kyllä tosi hyvin esim just mustavalkoista asua! Itselläni on BN1844 mustana ja onhan se kieltämättä joskus vähän tylsäkin... :D Itse himoitsen tällä hetkellä Fendin Petit 2Joursia joko sähkönsinisenä, harmaana tai oranssina (jota ei kyllä taida just nyt olla mallistossa...)

  ReplyDelete
 2. Voi kiitos! :) se mustakin on ihana, ei sitä nyt tylsäks saa sanoa.. ;) En ookkaan fendin laukkuja ennen katellu (dont know why), mutta toi malli on kyllä ihan sairaan kiva!! Olis täydellinen oranssina <3

  ReplyDelete
 3. Täydellinen asu, muutenkin sulla on ihana klassinen tyyli! saanko kysyä miten oot pääsy tekemään yhteistyötä andiatan kanssa?:)

  ReplyDelete
 4. Kiitos! :) Oon Andiatalla töissä, joten sitä kautta vaatekaappini koostuu lähestulkoon ainoastaan heidän vaatteistaan (pidän niistä niin paljon). Suurin osa vaatteista on ihan omia, mutta välillä saatan lainata joitain juttuja ainoastaan kuvauksia varten. :)

  ReplyDelete


Powered by Blogger