April 13, 2015

Crossroads

Rakastan näiden kuvien valoa. Kuvat on otettu juuri vähän ennen auringonlaskua, silloin kun valo on pehmeimmillään. Keskellä kirkasta päivää kuvien ottaminen tuntuu huomattavasti hankalammalta kun pitää ajella pitkin Helsinkiä ja etsiä niitä varjoisia spotteja mihin aurinko ei pääse.

Olen nyt bloggaillut tarkalleen ottaen 13 kuukautta. Aika on kulunut siivillä ja monet asukuvat on tullut otettua. Itse nautin muotiblogin pitämisestä todella paljon, en haluaisi postailla sen suuremmin mitään muuta kuin muotiin ja asuihin liittyviä juttuja. Välillä on kuitenkin käynyt mielessä muita blogeja lukiessani, että pitäisikö alkaa postailemaan enemmän niitä henkilökohtaisia juttuja(?). Kavereista, arjesta, poikaystävästä, matkoista, resepteistä, fiiliksistä. Tähän asti en ole sitä sen suuremmin tehnyt, sillä en oikein koe sitä omaksi jutukseni. Itse olen blogien lukijana aika laiska, scrollaan usein postauksen läpi tsekaten kuvat ja saaden niistä inspistä. Olenkin pyrkinyt pitämään sellaista blogia, joka palvelisi itseni tyylistä lukijaa.. Mutta saa nähdä, ehkä jossain vaiheessa innostun noistakin jutuista. :)
IMG_5276 IMG_5228 IMG_5290 IMG_5212 IMG_5248
IMG_5291

Vest/Andiata, Pants/Andiata, Shoes/After Eden, Bag/Prada, Shirt/Andiata

Pictures by Aino Huuskonen

6 comments :

 1. Matsku sä olet niiiiin upea <3

  ReplyDelete
 2. Heippa!

  Olen lukenut blogiasi parin kuukauden ajan ja ajattelin kommentoida nyt ekaa kertaa liittyen ajatuksiisi blogin suunnasta. Mun mielestä ehdottomasti panostat blogissa nykyiseen suuntaan, eli kaikkeen pukeutumiseen liittyvään. Seuraan blogiasi nimenomaan "mielenkiintoinen nuori lupaus & inspiraatiot" -motiiveilla :).

  Veikkaan, että monet bloggaajat katuvat myöhemmin, jos kertovat liikaa omasta elämästään.. Ja muutenkaan ei mielestäni kannatta sekoittaa muita semi-intohimoja tähän hyvään pääpakettiin. Jos kuitenkin haluat kirjoittaa laajemmin, mielestäni hyvä konsepti on alexadagmar.com blogissa olevat kategoriat (yleinen ja sisustusblogi). Selkeät asukuvat, hyvät vinkit ja muutamat terkut -konsepti kunniaan :)!

  Ennen kuin lisäät kovasti tekstien määrää, kannattaa mielestäni keskittyä kielen laatuun; nyt sulla on suomenkielessä paljon esim. yhdyssanavirheitä, joka huonontaa lukukokemusta. (Myös) englanniksi (vaikka vain pääasioiden) kirjoittaminen jo alusta alkaen voisi avata sulle ihan uusia ovia :)!

  Heh tulipas pitkä kommentti, toivottavasti saat tästä jotain irti!
  -Karoliina
  24v, suosituimpien suomen - ja englanninkielisten muoti(&hitusen lifestyle)blogien lukija.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka!

   Ensinnäkin kiitos mukavasta kommentistasi, piristi päivää. :)

   Kiva kuulla että pidät blogin nykyisestä menosta, itsekkin pitäisin sen mielelläni samanlaisena.

   Kirjoittaminen ei ole ikinä ollut vahvin puoleni ja siksi olenkin kesittynyt kuviin. Omista asioista kirjoittaminen on aina ollut mulle jotenkin vaikeaa ja siksi en olekkaan sitä tehnyt. Tuntuu jotenkin oudolta antaa itsestään niin paljon ihmisille joista ei oikeasti itse tiedä mitään..

   Otan vinkistä vaarin ja koitan ehdottomasti tsempata sen kirjoittamisen laadun kanssa! (ja aloittaa sen englanniksi kirjoittamisen) ;)

   Mukavaa viikonlopun jatkoa. :)

   Delete
 3. Amazing style!

  http://ecleticaandchic.blogspot.pt/

  ReplyDelete


Powered by Blogger