May 05, 2015

Capturing Spring

Eilen saatiin ikuistettua kevät. Vihreät nuput puun oksilla, pieni tuuli ja kirkkaasti taivaalta paistava aurinko. Nyt kun katsoo ulos, on vaikea kuvitella että puhutaan edes samasta maasta.. Masentavaa, mielelläni olisin nauttinut tällaisesta säästä edes pari päivää lisää.

Valkoiset leveät farkut on vaan niin cool. Istuu omiin jalkoihin kuin valettu! Niin freesit konjakin ruskeiden kenkien ja laukun kanssa. Cashmere neule vaihtuu kesällä johonkin ihanaan värikkääseen cropped toppiin. Koska farkut ovat korkeavyötäröiset, niiden kanssa on enemmän kuin sallittua käyttää navan paljastavaa paitaa. Tasapainoittaa leveää housua ja tekee sitä kesään sopivamman. :)

//White flared jeans.. So cool!! Especially with brown heels and bag. Love the color combination!  On summer I will change the cashmere set to some colorful cropped top, it makes the outfit more summery. :)

IMG_6956 IMG_6943 IMG_6924 IMG_6981
Tähdellä merkityt valokuvat73
IMG_6993

Jeans/Andiata, Shoes/Zara, Cashmere scarf & sweater/Andiata, Bag/Prada

Pictures by Enni Karlsten

5 comments :

 1. Tosi kauniit noi housut! Minkä hintaset mahtaa olla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka!

   Siis tämän hetken ylivoimaiset lemppari farkut, suosittelen lämpimästi.

   Hinta on 129 e, löytyy aleksanterinkadun liikkeestä tämän viikon torstaista eteenpäin. :)

   Toivottavasti ovat hyvät!

   Delete
 2. Ootkos ostanut uuden Pradan? Upea asu jälleen, tosi kivan näköset kengät myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:)

   Pakko myöntää että tällä kertaa on kyseessä mamman eikä mun laukku.. Sopi vaan niin täydellisesti tähän asuun etten malttanut olla lainaamatta ;)

   Delete
  2. Upea joka tapauksessa! Ainakin mun mielestä on täysin sallittua lainata äidin tai poikaystävän äidin laukkuja tarpeeseen ;)

   Delete


Powered by Blogger