June 02, 2015

Summer blues

Moikka, Ylppärijuhlat on juhlittu ja koulu on saatu virallisesti päätökseen. Oli aivan ikimuistoinen päivä! Kavereita, läheisiä, hyvää ruokaa, juomaa ja upeita juhla-asuja.. Rakastan juhlia mihin saa meikata ja laittautua kunnolla, Suomessa kun on valitettavasti niin harvoin mahdollisuus tehdä niin. Kuvia juhla lookistani laitan heti tänne blogin puolelle kun saan käytyä kuvat läpi. :)

Eilen illalla käytiin Liisan kanssa kuvailemassa. Kuvista tuli ihan mielettömän kivoja, tykkään näistä super paljon! Vihreä tausta antaa vaihtelua niille iän ikuisille kaupunki taustoille. Muutenkin ajattelin että nyt kesällä pyrin ottamaan kuvia vähän erikoisemmissa paikoissa ja luoda niihin vähän enemmän fiilistä.

Tämä tummansininen polvien yli ulottuva pitsimekko tulee olemaan mulle kesällä kuin pikkumusta talvella. Sen pienet eleettömät yksityiskohdat: taakse sidottava rusetti ja pieni röhelö kaulus- niin mun juttu!

// I love this dress.  The dark blue color and lace material with some small details like the bow in the back -in it's all simplicity, it's so beautiful. It will definitely be my "little black dress" in the summer. :) 
IMG_9232.jpg
IMG_9310.jpg
IMG_9374.jpg IMG_9253.jpg


Dress/Andiata, Shoes/Zara, Earrings/Andiata 

2 comments :

  1. Replies
    1. Voi kiitos! :) Se on hirmu kiva päälläkin, ihan huippu materiaali!

      Delete


Powered by Blogger