August 20, 2015

20/08/2015

Pikkuhiljaa alan saamaan Pariisin opiskeluani koskevaa postausta valmiiksi. Kielellinen ilmaisuni ei ole niin vahvaa, joten kirjoittaminen vie hieman aikaa. Lisäksi olen yksinkertaisesti vaan niin laiska kirjoittamaan pitkiä postauksia.. :D Tämä kuvien muokkaus ja kuvaaminen ovat vaan yksinkertaisesti enemmän mun juttu. xD Kaikilla omat vahvuutensa haha.

Pukeutumisessa pienillä muutoksilla saa paljon aikaiseksi. Edellisen postauksen silkkipaita muuntautuu arkeen sopivaksi vaihtamaalla hameen revittyihin farkkuihin ja korkkarit tennareihin. Kaksi täysin erilaista lookkia rakennettu saman klassisen silkkipaidan ympärille. Silkki on materiaalina aivan ihana, mutta vielä ihanampaa tässä paidassa on väri. Aivan saman värinen kuin Pradan laukkuni! Ja tämän laukun väristä paitaa on muuten vaikea löytää.. :D

Nyt lähden hammaslääkäriin tsekkaamaan rautojeni tilanteen, jospa näistä jossain vaiheessa pääsisi eroon ja voisi taas aloittaa hammashymyilyn.

Ihanaa illan jatkoa!
IMG_5794.jpg
IMG_5770.jpg IMG_5782.jpg IMG_5757.jpg
IMG_5744.jpg
IMG_5809.jpg

Silk blouse/Andiata, Jeans/Hollister, Bag/Prada, Sneakers/Nike, Sunnies/Chanel

Pictures by Miira Vehviläinen

2 comments :

 1. Moikka! Olen vasta hiljattain löytänyt blogisi ja täytyy sanoa että VAU! Ihan mielettömän mageesti yhdistelet vaatteita ja kaikki asut ovat onnistuneita.
  Minulla olisi kysymys tuohon Pradan laukkuun liittyen, kun itselläni sen hankkiminen mielessä. Eikö mallin nimi ole Saffiano tote? Ja osaatko sanoa mahtuuko laukkuun Mac Book Air 13 tuumaisena? Laukku olisi varmaan täydellinen opiskeluihin ja kirjojen kantoon, mutta koneen pitäisi myös mahtua mukaan.
  Kiitos paljon jos vastaat ja kiitos inspiroivista postauksistasi. Onnea Pariisiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! :)

   Voi kiitos ja ihana kuulla että tykkäät tyylistäni!

   Mallin nimi on Saffiano tote ja tämä oma laukkuni on medium kokoa. Siihen mahtuu pakon edessä oma Mac Book Pro:ni, mutta mielelläni en sitä sen sisällä pidä koska se venyttää laukkua muodottomaksi..

   Jos haluat että sisään mahtuu kirjoja ja kone ilman ongelmaa, suosittelen ottamaan laukun large kokoisena (eli isoin). :)

   Delete


Powered by Blogger