August 30, 2015

Blank paper

Tänään koitti lähtö. Kentällä hyvästelin perheen ja poikaystävän, mikä oli (kuten odotin) tosi tosi tosi vaikeaa. Matka turvatarkastukseen tuntui ikuisuudelta.. Uusi sivu elämässäni kääntyi kun kävelin terminaalin poikki. Niin iloinen, mutta silti niin surullinen lähtö.

Saavuin perille 11.10, kerrankin lento oli myöhästymisen sijaan etuajassa yli puoli tuntia! Nappasin varmaan sata kiloa painavan vanhan metallisen Rimowan matkalaukkuni hihnalta ja talsin taksi tolpalle. Päätin suosiolla jättää väliin junalla keskustaan kulkemisen, +30 astetta ja kolme kassia = no thanks. :D

Taksi jätti mut kummitätini lapsen luokse, kenellä oli meille jo kivaa ohjelmaa suunniteltuna päiväksi. Mentiin Elsan ja hänen miesystävänsä kanssa picknikille läheiseen puistoon ja pelailemaan pingistä. Niin kivaa! Sen jälkeen he näyttivät mulle vähän korttelia: missä ruokakauppa sijaitsee, kivoja ravintoloita ja tulevan kuntosalini mikä valmistuu piahkoin. :)

Ihan ilman ongelmia ei tämäkään reissu kuitenkaan alkanut. Nimittäin kämpän ostaminen ei mennyt ihan putkeen.. Myyjä perui kaupat viime viikolla juuri kun ostoprosessin piti alkaa. Iski lievästi sanottuna pieni paniikki päälle kun tajusin että ensi viikolla on muutto ja lento Pariisiin mutta kämppää ei. Pienien mutkien kautta onnistuin löytämään tuttuni kautta  pienen 15 neliön vuokrakämpän  ihan keskustasta, minkä saan käyttööni 1.9 eteenpäin. Onni onnettomuudessa! Asioillahan on tapana järjestyä niinkuin sanotaan.. :)

Nyt lähden tutkimaan ranskalaisen ruokakaupan antimia ja puistoon lenkille. :) Ihanaa illanjatkoa!
IMG_6934.jpgIMG_6926.jpg
IMG_6995.jpg

Skirt, Top & Shoes/ Zara, Bag/Chanel, Sunnies/Chanel

Pictures by Miira Vehviläinen

1 comment :

  1. Kauniita kuvia, niin asu kuin miljöö! Kiva seurata nuoren naisen elämää Pariisissa! Olen ehkäpä oman äitisi ikäinen lukija, jota muoti ja asusteet kiinnostavat. Toivon myös street style-kuvia ja muita Pariisin ihanuuksia sieltä paikan päältä. Kaikkea hyvää:)

    ReplyDelete


Powered by Blogger