September 07, 2015

Lily

Vihdoin ja viimein sain tän valmiiksi! Olen jo hetken aikaa suunnitellut siirtäväni blogini Lilyyn, mutta en ole kaikkien kiireitteni takia saanut sitä tehtyä. Ei ole riittänyt aika eikä kärsivällisyys. Pariisi vie voimat haha. :D Ja olen muutenkin niiiiiin huono kaikkien koodien ja bannereiden tekojen sun muiden kanssa. Not my thing.. 

Vanhoja postauksia en ole vielä tänne siirtänyt, mutta ne löytyvät osoitteesta http://matildamoreliuss.blogspot.fr. mikäli kiinnostaa käydä tsekkailemassa. :)

Pikainen esittäytyminen niille jotka lukevat blogiani mahdollisesti ensimmäistä kertaa. Olen 19-vuotias tyttö Espoosta ja olen kirjoittanut muotiblogiani tässä nyt vähän yli vuoden. Rakastan muotia, vaatteita, valokuvausta ja kaikkea muuta kaunista ja luovaa. Viikko sitten muutin unelmieni perässä Pariisiin opiskelemaan muotimarkkinointia Esmod nimiseen kouluun. Postailen täällä enimmäkseen asukuvia, se on blogini idea ja mun juttu. Toki kerron teille myös opiskeluistani ja seikkailuistani täällä Pariisissa. Sellainen postaus edellisestä viikosta onkin itseasiassa jo työn alla.. :)

Tervetuloa!

IMG_6660.jpgIMG_6605.jpgIMG_6565.jpg

 

Pictures by Miira Vehviläinen

Leathervest/Andiata, Cashmere pull/Massimo Dutti, Shorts/Pinko, Shoes/Zara, Bag/Chanel

No comments :

Post a Comment


Powered by Blogger