August 11, 2015

Paris Calling

Edellisen postaukseni lukeneet saivat jo vähän vihjeitä mitä tämä postaus pitää sisällään.. Seuraavan parin viikon aikana tapahtuu jotain mikä muuttaa elämäni ihan kokonaan. En ole vielä siitä täällä blogin puolella puhunut, mutta nyt ajattelin sen vihdoin myös täällä paljastaa.

Sain kesäkuun lopussa tietää pääseväni opiskelemaan Pariisiin. Tänä syksynä. Olen sanoinkuvaamattoman innoissani.. En ole aikaisemmin asunut yksin, joten omilleen muutto vieraaseen maahan tuntuu todella jännittävältä.

Viime viikko joka vietettiin Pariisissa kului asuntoa etsien, pankki asioita ja muita käytännönjuttuja hoitaen. Tämä kaikki tuli vähän äkkiä, sillä alkuperäinen ajatukseni oli että olisin hakenut kouluun vasta ensi vuonna (2016).  Kuitenkin, kummitätini luona keväällä Ranskan maaseudulla majaillessani tuli fiilis että miksi turhaan jäädä odottamaan, kun voisi laittaa asiat rullaamaan eteenpäin heti. Niimpä laitoin paperit sisään, jonka jälkeen samaisella viikolla tein tarvittavat tehtävät ja haastattelut.

Niin se sitten kesäkuun lopussa tuli, myöntävä vastaus. 

Uskomaton fiilis.  

IMG_8438_32579.jpg
IMG_5094.jpg IMG_5095.jpg IMG_5102.jpg IMG_5113.jpg IMG_5121.jpg IMG_5158.jpg IMG_5141.jpg
IMG_5098.jpg

7 comments :

 1. Sä et oikeesti tiedäkkään, miten onnellinen oon sun puolesta <3

  ReplyDelete
 2. EIKÄ!!! En kestä :D Ite oon käyny kolmesti Pariisissa ja just viime perjantaina tulin pois sieltä ja oon aivan itku kurkussa ollu kokoajan kun haluaisin sinne niin pahasti! Mitä menet siis opiskelemaan yms? Ootko aiemmin kirjoittanut kunnon postauksia aiheesta? :) Siis aivan pakko jäädä seuraamaan sua vaikka sehän on vaan itseni kiusaamista.. Ää :D Onnea hirveästi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhah ihana.. :) Kiva kun jäät seurailemaan!

   Jep, Pariisi on kyllä maailman upein kaupunki!! Tuntuu ihan surrealistiselta kun ajattelee että lähtee ITSE sinne opiskelemaan useammaks vuodeks. Oon kyllä ihan suunnattoman onnellinen päästessäni sinne asumaan. :D

   En oo vielä kirjottanu kunnon postausta aiheesta, mutta voisin laittaa sen työn alle. Onks sulla jotain kysymyksiä mihin haluisit vastausta? :) Näin lyhyesti meen siis opiskelemaan muotimarkkinointia Esmod nimiseen kouluun ihan Pariisin keskustaan. :)

   Delete
  2. Hmm, no ihan yleisesti että miks just sinne, millanen hakuprosessi sinne oli, onko se maksullinen koulu (on varmaan?) ja miten kaikki käytännön hommat järjesty :) Sun poikaystävä ei ilmeisesti tuu mukaan? Aattelin vaan kun kirjoitit muuttavas "yksin", mutta voihan se tarkoittaa sitäkin, että pois kotoa poikaystävän kans? :D Ja jos meet yksin niin mitkä fiilikset kun toinen jää tänne yms! KAIKESTA :D Mäkin haluaisin niiin paljon..

   Delete
 3. Wau, aivan mahtavaa, paljon onnea! Eli pääsemme siis seuraamaan jatkossa sun elämää sieltä käsin, ihanaa. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Ja jep, se olis tarkoitus ;)

   Delete


Powered by Blogger